Fényképes boros doboz

5.500 Ft6.000 Ft

Gravírozott fa boros dobozok fényképekkel.

Az elkészítés általában minimum 5 munkanapot vesz igénybe!
A szállítási idő 2-3 munkanap!

Kérlek töltsd ki az “Ezt a szöveget kérem a termékre:” részt! azzal a szöveggel, amit szeretnél az italos dobozra gravíroztatni.
Ha szeretnél valamilyen mintát, díszítő elemet kérni a dobozra, kérlek töltsd fel a mintát legalább 1 MB-os méretben.

Amennyiben a tetejére nem kérsz szöveget/mintát, hagyd üresen a mezőket!

Kérjük, hogy jelezd, legkésőbb mikorra szeretnéd kézhez kapni a terméket.

Leírás

Fotókkal kombinált boros dobozaink vékony, préselt falapokból készülnek, melyeket a kért színre festünk, lézergravírozó géppel méretre és formára vágunk, majd a szöveget, mintát, grafikát belegravírozzuk, és ezek után állítjuk össze.
Praktikus kialakításának köszönhetően az üveget erősen tartja, egy maximum 7,7 cm átmérőjű borosüveg befogadására képes. Hordozható fülekkel rendelkezik, a tetején elcsúsztatható tetővel. A doboz elején kivágás található, mely látni engedi, melyik doboz mit tartalmaz. A kivágás el is hagyható kérés szerint.

Méretek: a doboz kb. 9,6 cm széles, 34,4 cm magas. A belső tartó rész átmérője 7,7 cm.

Tipp:  Fényképpel kombinált gravírozott boros dobozaink bármilyen alkalomra jó ajándékok lehetnek, legyen szó diplomaosztóról, évfordulóról, születés vagy névnapról, akár nyugdíjas búcsúztatóról. Örömszülőknek, nagyszülőknek tökéletes köszönőajándék lehet esküvők alkalmából. Ha nincs ötleted, hogyan kérd fel a leendő tanúdat, akkor ezzel a stílusos gravírozott italos dobozzal teljesen egyedivé varázsolhatod ezt a különleges pillanatot.

További információk

Italos doboz színe

Fehér, Natúr fa