Fényképes pálinkás doboz

Fényképes pálinkás doboz

4.000 Ft5.000 Ft

Gravírozott fa pálinkás dobozok fényképekkel.

Az elkészítési idő általában 3 munkanapot vesz igénybe!

Kérlek töltsd ki az “Ezt a szöveget kérem a termékre:” részt! azzal a szöveggel, amit szeretnél az italos dobozra gravíroztatni.
Ha szeretnél valamilyen mintát, díszítő elemet kérni a dobozra, kérlek töltsd fel a mintát legalább 1 MB-os méretben.

Amennyiben a tetejére nem kérsz szöveget/mintát, hagyd üresen a mezőket!

Kérjük, hogy jelezd, legkésőbb mikorra szeretnéd kézhez kapni a terméket.

Törlés
Remove
Remove
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

Fotókkal kombinált pálinkás dobozaink vékony, préselt falapokból készülnek, melyeket a kért színre festünk, lézergravírozó géppel méretre és formára vágunk, majd a szöveget, mintát, grafikát belegravírozzuk, és ezek után állítjuk össze.
Praktikus kialakításának köszönhetően az üveget erősen tartja, egy maximum 6,4 cm átmérőjű pálinkás üveg befogadására képes. Hordozható fülekkel rendelkezik, a tetején elcsúsztatható tetővel. A doboz elején kivágás található, mely látni engedi, melyik doboz mit tartalmaz. A kivágás el is hagyható kérés szerint.

Méretek: a doboz kb. 8,8 cm széles, 38,4 cm magas. A belső tartó rész átmérője 6,4 cm.

Tipp:  Fényképpel kombinált gravírozott pálinkás dobozaink bármilyen alkalomra jó ajándékok lehetnek, legyen szó diplomaosztóról, évfordulóról, születés vagy névnapról, akár nyugdíjas búcsúztatóról. Örömszülőknek, nagyszülőknek tökéletes köszönőajándék lehet esküvők alkalmából. Ha nincs ötleted, hogyan kérd fel a leendő tanúdat, akkor ezzel a stílusos gravírozott italos dobozzal teljesen egyedivé varázsolhatod ezt a különleges pillanatot.

További információk

Italos doboz színe

Fehér, Natúr fa