Ötleteink
Cégeknek

 

Legyen szó reklámajándékokról, névre szóló egyedi tárgyakról, céges pólókról, köszönő- vagy búcsúajándékokról, bízunk benne, hogy nálunk megtalálja, amit keres.
Tekintse meg egyedi ajándéktárgyainkat!

Elérhetőség

EGyedi
Igényes
Különleges
Emlékezetes

Hozz egy jó ötletet!

2020 számunkra a fejlődés éve volt. Ennek jegyében ismét bővítettük eszközeinket és a már meglévő magas színvonalú munkaeszközeink mellé beszereztünk többek között egy lézergravírozó gépet, mellyel rengeteg lehetőség nyílt meg előttünk az egyedi ajándéktárgy gyártásban, esélyt adva arra kolléginknak, hogy még profibban és sokrétűbben segíthessék egy-egy elképzelés megvalósítását.

Így dolgozunk

1

Konzultáció

A megrendelés leadását követően részletesen átbeszéljük az elképzeléseket, lehetőségeket

2

Tervezés

A közös egyeztetés után ingyenes látványtervet készítünk, hogy minden az elképzelések szerint haladhasson 

3

Kivitelezés

A véglegesen elfogadott terv után határidőre elkészítjük és átadjuk a megrendelt munkát

Ötleteink

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! A megrendelés jellegétől függően egyedi árajánlatot küldünk!

Technikák

Az alábbiakban egy kis összefoglalót olvashattok az általunk leggyakrabban használt technikákról

Lézergravírozás

A lézergravírozás során egy igen tartós, jól látható és olvasható felirat, logó, kép, szám…stb. készíthető, szinte bármilyen anyagra. Felhasználási módja rendkívül széles körű. Ennek köszönhetően fára, üvegre, plexire, bizonyos fémekre és műanyagokra is készíthetünk gravírozást, de nem ritka szokatlannak mondható anyagokra – mint például beton vagy papír – való kivitelezés sem. A lehetőségek szinte végtelennek mondhatóak, éppen ezért egyedi elképzeléseitek, terveitek alapján szeretünk dolgozni. Természetesen az általunk tervezett esküvői ajándék ötletek is megrendelhetőek.

Szublimációs nyomtatás

Fotós ajándéktárgyaink is remek lehetőséget adnak a kreatív megoldásokra.  A szublimációs technika lehetőséget nyújt számunkra élénk, tartós képek nyomtatására. A technika lényege, hogy a festék egy bizonyos hőfok felett szilárd halmazállapotúból gázzá alakul, és a megnyomott tárgyak anyagába transzferálódik. Ez tartós és kitapinthatatlan nyomatokat eredményez.

Rólunk mondták

Kedves Ad Astra!

A csomagot köszönöm szépen megkaptam! A rendelt termékek kivitelezése gyönyörű! Hibátlan! Több gravírozott termékkel találkoztam az elmúlt években és sok esetben volt összecsapott is!
Örülök, hogy rátok találtam!!!!!

Köszönöm a precizitást és a gyorsaságot is!

Klausz Klaudia

Kedves Ad Astra Kft.!


Megkaptam a csomagot, a poharak nagyon szépek!
Köszönöm gyors munkájukat, az udvarias ügyintézést, biztos vagyok benne, hogy még fogok Önöktől rendelni!

További jó munkát kívánok!

Grestyák Tünde

Kedves Ad Astra csapata!

A csomag a mai napon hibátlan állapotban megérkezett.

Nagyon szépen köszönjük a gyors és igényes szép munkát.

Szakács Dániel

Megkaptam a csomagot, szuperek a poharak, nagyon tetszik, a csomagoláson pedig egyenesen el voltam ájulva. Bombabiztosra sikerült!

Köszönöm szépen a gyors közreműködést és a profi munkát!

Öröm volt Önökkel üzletelni, szívesen és bátran fogom Önöket ajánlani!

Koltai Bálint

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérdésed van?
Segítünk!

Ha van egy egyedi elképzelésed, írd meg nekünk az űrlapon, vagy keress meg bennünket e-mailben. Kollégáink 1 munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot.

e-mailben

adastracopy@gmail.com

KÉSZEN ÁLLSZ A NAGY DURRANÁSRA?

Cégeknek szóló tűzijáték csomagajánlatainkat azzal a céllal állítottuk össze, hogy megkönnyítsük a választást. Koronázzuk meg a céges rendezvényt látványos, zenére koreografált tűzijáték-showwal!

Több mint 25 éves tapasztalat

Az Ad Astra Pirotechnika Kft. és vezetői több, mint 25 éve dolgoznak a tűzijáték szolgáltatási piacon. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megrendelőink igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni.

Kiemelt referenciák

Az elmúlt években több száz rendezvényen volt alkalmunk dolgozni, és a hosszú évek alatt nagyon sok megrendelővel igazán baráti kapcsolatotba kerültünk.