Ötleteink
Önkormányzatoknak

 

Egyedi ajándéktárgyainkat ajánljuk falunapi-, városnapi rendezvények, főzőversenyek, településbeli fesztiválok, sportversenyek díjaként, reklámajándékként, köszönő-, vagy búcsúajándék gyanánt.
Az alábbiakban összeszedtünk néhány általunk megálmodott ötletet.

Elérhetőség

EGyedi
Igényes
Különleges
Emlékezetes

Hozzon egy jó ötletet!

2020 számunkra a fejlődés éve volt. Ennek jegyében ismét bővítettük eszközeinket és a már meglévő magas színvonalú munkaeszközeink mellé beszereztünk többek között egy lézergravírozó gépet, mellyel rengeteg lehetőség nyílt meg előttünk az egyedi ajándéktárgy gyártásban, esélyt adva arra kolléginknak, hogy még profibban és sokrétűbben segíthessék egy-egy elképzelés megvalósítását.

Így dolgozunk

1

Konzultáció

A megrendelés leadását követően részletesen átbeszéljük az elképzeléseket, lehetőségeket

2

Tervezés

A közös egyeztetés után ingyenes látványtervet készítünk, hogy minden az elképzelések szerint haladhasson 

3

Kivitelezés

A véglegesen elfogadott terv után határidőre elkészítjük és átadjuk a megrendelt munkát

Segítünk!

Minden évben, sőt minden eseményre megújulni nem könnyű feladat. Sokszor rengeteg munka és bosszantó részlet, erőn felüli szervezés és sok-sok álmatlan éjszaka árán sikerül csak igazán egyedit és maradandót alkotni. Abban szeretnénk segíteni, hogy egy kevés terhet levegyünk az Ön válláról és kitűnő alternatívát kínálunk arra az esetre, ha egyedi ajándéktárgyakra lenne szüksége.

Technikák

Az alábbiakban egy kis összefoglalót olvashatnak az általunk leggyakrabban használt technikákról

Lézergravírozás

A lézergravírozás során egy igen tartós, jól látható és olvasható felirat, logó, kép, szám…stb. készíthető, szinte bármilyen anyagra. Felhasználási módja rendkívül széles körű. Ennek köszönhetően fára, üvegre, plexire, bizonyos fémekre és műanyagokra is készíthetünk gravírozást, de nem ritka szokatlannak mondható anyagokra – mint például beton vagy papír – való kivitelezés sem. A lehetőségek szinte végtelennek mondhatóak, éppen ezért egyedi elképzelések, tervek alapján szeretünk dolgozni. Természetesen az általunk tervezett ajándék ötletek is megrendelhetőek.

Szublimációs nyomtatás

Fotós ajándéktárgyaink is remek lehetőséget adnak a kreatív megoldásokra.  A szublimációs technika lehetőséget nyújt számunkra élénk, tartós képek nyomtatására. A technika lényege, hogy a festék egy bizonyos hőfok felett szilárd halmazállapotúból gázzá alakul, és a megnyomott tárgyak anyagába transzferálódik. Ez tartós és kitapinthatatlan nyomatokat eredményez.

Reklámajándékok, promóciós tárgyak, nyeremények, díjak, ajándékok megtervezését és kivitelezését vállaljuk.
Segítünk abban, hogy ötletéből elképzeléséből, az Ön igényeit szem előtt tartva a legtöbbett kihozzuk!

Rólunk mondták

Kedves Ad Astra!

A csomagot köszönöm szépen megkaptam! A rendelt termékek kivitelezése gyönyörű! Hibátlan! Több gravírozott termékkel találkoztam az elmúlt években és sok esetben volt összecsapott is!
Örülök, hogy rátok találtam!!!!!

Köszönöm a precizitást és a gyorsaságot is!

Klausz Klaudia

Kedves Ad Astra Kft.!


Megkaptam a csomagot, a poharak nagyon szépek!
Köszönöm gyors munkájukat, az udvarias ügyintézést, biztos vagyok benne, hogy még fogok Önöktől rendelni!

További jó munkát kívánok!

Grestyák Tünde

Kedves Ad Astra csapata!

A csomag a mai napon hibátlan állapotban megérkezett.

Nagyon szépen köszönjük a gyors és igényes szép munkát.

Szakács Dániel

Megkaptam a csomagot, szuperek a poharak, nagyon tetszik, a csomagoláson pedig egyenesen el voltam ájulva. Bombabiztosra sikerült!

Köszönöm szépen a gyors közreműködést és a profi munkát!

Öröm volt Önökkel üzletelni, szívesen és bátran fogom Önöket ajánlani!

Koltai Bálint

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérdése van?
Segítünk!

Ha van egy egyedi elképzelése, írja meg nekünk az űrlapon, vagy keressen meg bennünket e-mailben. Kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

e-mailben

adastracopy@gmail.com

KÉSZEN ÁLL A NAGY DURRANÁSRA?

Az önkormányzatoknak szóló tűzijáték csomagajánlatokat azzal a céllal állítottuk össze, hogy megkönnyítsük a választást. Koronázzuk meg a település rendezvényeit látványos, zenére koreografált tűzijáték-showwal!

Több mint 25 éves tapasztalat

Az Ad Astra Pirotechnika Kft. és vezetői több, mint 25 éve dolgoznak a tűzijáték szolgáltatási piacon. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megrendelőink igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni.

Kiemelt referenciák

Az elmúlt években több száz rendezvényen volt alkalmunk dolgozni, és a hosszú évek alatt nagyon sok megrendelővel igazán baráti kapcsolatotba kerültünk.